PRO 5 VideoRay Mission Specialist Serie ROV
VideoRay Mission Specialist Series (MSS) är de nyaste VideoRay ROV system som går att kundanpassa i oändliga variationer.

MSS är en ROV som bygger på modultänk där du som kund tillsammans med VideoRay bygger din ROV exakt efter dina behov. Systemet baseras på flexibilitet där du utifrån den uppgift du står inför, modulerar om din ROV så den passar optimalt i fråga om kraft, djup och sensorbehov.

Mission Specialist moduler består bl. a. av kameror med olika inställningsmöjligheter, LED-belysning, kraftfulla motorer med kraft upp till en hästkraft, kraftsystem från 75 volt till 1600 volt samt ett inbyggd batterialternativ, olika manipulatorer, positionering, bildbehandling, multibeam ekolod och ett antal sensorer för mätning av strålning, vattenkvalitet, metalltjocklek.
VideoRay Mission Specialist Serie - PRO 5 ROV
VideoRay Mission Specialist Series (MSS) Pro 5-konfigurationen är konstruerad för snabbhet och effektivitet, samtidigt som det är ett lätthanterligt system på 10kg. MSS Pro 5 är ett tre-thruster-system och gör över 4,4 knop. Pro 5 har utbytbara modulära komponenter som hänger samman i ett enda lokalt nätverk.

MSS Pro5 är anpassad för att klara krävande inspektioner ner till ett djup av 305 m. Pro 5 bygger på fördelarna i Pro 4, men med betydligt mer kraft, HD video och med fördelarna av MSS modulära system.
MSS PRO 5
Djup
Ner till 305 m
Kommunikation
RS-485 and Ethernet
Kraft
110/220VAC (1 to 2.6kW)
Vikt ROV
10 kg
Hastighet
4,4 knop
Total systemvikt
34,8
Innan vi sätter igång och formar din ROV så kommer vi tillsammans behöva förstå just dina behov. Vi kommer att jobba tätt tillsammans för att få full förståelse för din verksamhet och utifrån det bygger vi en flexibelt anpassad ROV som klarar dina krav och önskemål.
MSS DEFENDER & PRO 5
PRO 5 på 270 m djup

Oscar Fleetwood