BUVI Scandinavia
Ladda hem Produktblad & Manualer
ROV
Oceanbotics SRV-8
GT1 ROV
Oceanbotics SRV-8 ROV
Att arbeta i komplexa miljöer innebär utmaningar, SRV-8 gör det enkelt. Med exklusiva 8 thruster DVC (dynamisk vektorkontroll) och avancerad programvara kan SRV-8 enkelt flygas i de flesta förhållanden och undervattensmiljöer.
GT1 mini ROV
GT1 är en mini ROV med dykdjup ned till 150m som är anpassad för de enkla inspektionerna. Med sin 4k HD-kamera ger den bra bilder.
Kablar
Fiberkabel
Fiberkabel till ROV
Fiberkabel 1000 - 5000 meter till Oceanbotics ROV. För dom långa jobben!
Sonarer
BluePrint Oculus M-serien
BlueView Sonar
Tritech Gemini
StarFish Släpsonar 990F
StarFish Släpsonar 452F
StarFish Släpsonar 450F
Tritech Micron DST Sonaren
Oculus M-serien multibeam sonar
är en ny generation av sonar, avsedda att användas över ett brett utbud av undervattensapplikationer. Deras smidiga storlek gör dem idealiska för montering på alla typer av ROV.
Teledyne BlueView V Series
Teledyne BlueView V Series 2D Imaging Sonar är framtagen för ROV. V-serien har samma egenskaper som sin föregångare P900 Series sonar, men är 30% mindre vilket gör hela ekipaget lättare och smidigare att navigera.
Tritech Gemini 720is
Gemini 720is kan lätt anpassas till en mängd olika ROV, AUV samt andra undervattensplattformar. Systemet styrs via Ethernet eller VDSL kommunikation. Tack vare den kompakta storleken kan systemet även sättas på en stång för handmanövrering från ovan ytan.
StarFish Släpsonar 990F
Med utgångspunkt från StarFish 450F så är StarFisch 990F Side Scan - släpsonar den ultimata sidescan sonaren som levererar högupplösta sonarbilder för bästa bild och målåtergivning.
StarFish Släpsonar 452F
StarFisch 452F Side Scan - släpsonar är en vidareutveckling från StarFish 450F som ger bättre och mer högupplösta sonarbilder än StarFish 450F.
StarFish Släpsonar 450F
450F är den ursprungliga StarFish side scan - släpsonar som fortsätter vara en kraftfull och prisvärd nybörjarsonar avsedd för djup från 1m.
Tritech Micron DST Sonar
(tidigare känt som SeaSprite) är den minsta digitala CHIRP sonar i världen och är idealisk för användning på din ROV eller liknande.
Chirp (eller Compressed High Intensity Radar Pulse) tekniker har använts under ett antal år ovan vattnet i flera olika kommersiella och militära radarsystem.
Positionering
BluePrint Seatrac
Tritech MicronNav
KFC Smart Tether
Blue Print Seatrac är ett innovativt USBL positioneringssystem
avsett för mindre ROV såsom VideoRay. Den är primärt utformad för att användas tillsammans med Blueprint Oculus sonar och andra BluePrint produkter.
MicroNav positioneringssystem
är ett innovativt USBL positioneringssystem avsett för mindre ROV såsom VideoRay. Den är primärt utformad för att användas tillsammans med Tritech Micron sonar och andra Tritech Micron produkter
Smart Tether


kan kopplas till Google Earth, och ger användaren en unik bild av sökområdet. Tillsammans med ROV:ens egen kamera med sonaren eller både och så har du ett "Top of the Line" system vid inspektioner och eftersök. Smart Tether är ett icke-akustiskt positioneringssystem.
Övrig Undervattensteknik
Pro Pole Sonar
Sonobot
SubDiveCam
Droppkamera
Pro Pole Sonar är en ny produkt
skapad för att lokalisera och rädda snabbt. Sonaren är monterad på teleskopstång med en tillhörande sonardator där du momentant via sonarbilden
söker över stora områden snabbt och effektivt. Perfekt att använda tex. vid kaj, stillastående båt, trånga utrymmen, skrevor, åar etc.
Sonobot - en automom ytfarkost
som enkelt används för undervattensmätningar såsom djupmätning och bottenscanning.
SubDiveCam
är en helt ny kamera som kan användas som tillbehör till din ROV. Kameran som är stötsäker och klarar att filma i 4K (HD) upp till 3 timmar ned till 250 meter är det optimala tillbehöret för dig som har en äldre ROV och önskar presentera filmer med högre kvalitet.
Undervattenskamera med 360 graders rotation
Videoinspelning, 30 m kabel, 12V 7Ah Lithium batteri, 10PCS IR LED & 8PCS White LED, trådlös fjärrkontroll till video, fjärrkontroll till kameran, allt i en smidig vattentät väska.
Manualer
BluePrint Seatrac
BluePrint Occulus
Sonobot
BluePrint Seatrac Manual
Här kan du ladda hem manualen för Seatrac
BluePrint Occulus Manual
Här kan du ladda hem manual till Occulus sonarer
Sonobot
Ladda hem manual för sonobot
Övrigt
Standard Terms Sale and Delivery
Standard Terms Sale and Delivery