Ladda hem produktblad & Manualer
VideoRay ROV
MSS Defender
MSS Pro 5
Pro 4 Standard
Pro 4 Plus
Pro 4 Ultra
Pro 4 iP65
Pro 4 Rack
Mission Specialist Defender
är konstruerad för att kunna ha kontroll av ROVens position och orientering. Defendern klarar att bära fler och tyngre tillbehör för mer krävande ingrepp och inspektioner.
VideoRay Mission Specialist Series (MSS) Pro 5-konfigurationen
är konstruerad för snabbhet och effektivitet, samtidigt som det är ett lätthanterligt system på 10kg.
Pro 4 STANDARD BASE ROV systemet
är specifikt konfigurerad för att snabbt och effektivt kunna utföra en mängd grundläggande undervattensuppdrag. ROV-systemet standard, är en portabel och kostnadseffektiv lösning som är färdigt att användas på bara några minuter och kan enkelt manövreras av en person.
PRO 4 PLUS BASE Remotely Operated Vehicle (ROV).
Systemet är särskilt konfigurerat för att snabbt och effektivt utföra avancerade undervattensuppgifter.
Pro 4 ULTRA BASE ROV-systemet
är en mindre och lättare version av våra standard Pro 4 ROV. ULTRA BASE systemet är den perfekta lösningen för dig som bara behöver den mest grundläggande funktionaliteten hos en ROV.
VideoRay Pro 4 IP65 kontrollpanel
är den perfekta lösningen för ROV-operatörer som behöver ett system som klarar utomhusmiljöer oavsett väder.
PRO 4 Rack BASE Remotely Operated Vehicle (ROV)
Systemet är speciellt konfigurerad för verksamhet som kräver Pro 4 ROV prestanda från fartyg eller ledningscentral med rackmonterad hårdvara.
VideoRay Tillbehör
Rotarande Manipulator
Roterande Manipulator Pro 5
Manipulator
Toppkamera
Laser Scaler
Ultraljudsmätare
YSI Sond
Crawler
BluePrint Sonar Oculus
Teledyne BlueView Sonar
Trittech Gemini Sonar
Roterande Manipulator finns till MSS Defender och Pro 4.
Med full 360º huvudrotation och fem utbytbara huvud blir dess användningsområde väldigt stort. Finns till MSS Defender och Pro 4.
MSS Pro 5-manipulator
roterar inte helt 360º och tillverkas av BluePrint Subsea. Denna arm är mindre än till Pro 4 och MSS Defender och kommer inte med 5 utbytbara huvuden.
Manipulatorarm
Manipulatorarmen appliceras snabbt och lätt på din VideoRay Pro 4. Med din handkontroll eller kontrollpanel kan du öppna och stänga käftarna för att hämta upp eller fästa linförsedda krokar i objekt på botten.
VideoRay Extern SD Kamera
VideoRay's externt monterbara toppkamera är designad och utvecklad av Inuktun. Kameran är ett så kallad "plug and play" tillbehör som ger dig möjlighet att se i valfri riktning, 360°, samt även ovanför vattenytan vid exempelvis navigering.
Laser Scaler för VideoRay Pro 4 ROV
Laser Scaler för VideoRay Pro 4 ROV-system är ett plug andplay mätinstrument som kan fästas eller avlägsnas från din VideoRay Pro4 på några sekunder. Lasern projicerar två vertikala laser "balkar" med exakt 75 mm mellanrum för att mäta och storleksbedömma olika applikationer under vattnet.
Cygnus ultraljudsmätare för metalltjocklek
har utformats särskilt för att monteras på VideoRay's Pro4 plattformar. VideoRay och Cygnus har genom sitt samarbete tagit fram ett bra hjälpmedel som gör att du kan utför metalltjockleksmätningar där det tidigare varit otillgängligt för dykare och större ROVer att komma åt.
YSI Sond
mäter vattenattribut, temperatur, konduktivitet, salthalt, syre, pH värde, grumlighet och djup. All data från YSI Sond kan avläsas i VideoRays PRO4 Cockpitprogram i kontrollboxe
Crawler
Med Crawlern har du möjlighet att följa ett båtskrov genom att Crawlervaggan trycks mot skrovet med hjälp av vertikalmotorn på din Pro4.
Oculus M-serien multibeam sonar
är en ny generation av sonar, avsedda att användas över ett brett utbud av undervattensapplikationer. Deras smidiga storlek gör dem idealiska för montering på VideoRays hela ROV-sortimentet.
Teledyne BlueView V Series
Teledyne BlueView V Series 2D Imaging Sonar är framtagen exklusivt för VideoRay Pro 4 ROV. V-serien har samma egenskaper som sin föregångare P900 Series sonar, men är 30% mindre vilket gör hela ekipaget lättare och smidigare att navigera.
Tritech Gemini 720 Serie
Tritechs Gemini multibeam imaging sonar ger dig en skarp och tydlig sonarbild i realtid så du snabbt både kan orientera dig och hitta stora och små objekt under vattenytan.
Sonarer
BluePrint Oculus M-serien
BlueView Sonar
Tritech Gemini
StarFish Släpsonar 990F
StarFish Släpsonar 452F
StarFish Släpsonar 450F
Tritech Micron DST Sonaren
Oculus M-serien multibeam sonar
är en ny generation av sonar, avsedda att användas över ett brett utbud av undervattensapplikationer. Deras smidiga storlek gör dem idealiska för montering på alla typer av ROVer
Teledyne BlueView V Series
Teledyne BlueView V Series 2D Imaging Sonar är framtagen exklusivt för VideoRay Pro 4 ROV. V-serien har samma egenskaper som sin föregångare P900 Series sonar, men är 30% mindre vilket gör hela ekipaget lättare och smidigare att navigera.
Tritech Gemini 720is
Gemini 720is kan lätt anpassas till en mängd olika ROV, AUV samt andra undervattensplattformar. Systemet styrs via Ethernet eller VDSL kommunikation. Tack vare den kompakta storleken kan systemet även sättas på en stång för handmanövrering från ovan ytan.
StarFish Släpsonar 990F
Med utgångspunkt från StarFish 450F så är StarFisch 990F Side Scan - släpsonar den ultimata sidescan sonaren som levererar högupplösta sonarbilder för bästa bild och målåtergivning.
StarFish Släpsonar 452F
StarFisch 452F Side Scan - släpsonar är en vidareutveckling från StarFish 450F som ger bättre och mer högupplösta sonarbilder än StarFish 450F.
StarFish Släpsonar 450F
450F är den ursprungliga StarFish side scan - släpsonar som fortsätter vara en kraftfull och prisvärd nybörjarsonar avsedd för djup från 1m.
Tritech Micron DST Sonaren
(tidigare känt som SeaSprite) är den minsta digitala CHIRP sonar i världen och är idealisk för användning på din ROV eller liknande.
Chirp (eller Compressed High Intensity Radar Pulse) tekniker har använts under ett antal år ovan vattnet i flera olika kommersiella och militära radarsystem.
Positionering
BluePrint Seatrac
Tritech MicronNav
KFC Smart Tether
Blue Print Seatrac är ett innovativt USBL positioneringssystem
avsett för mindre ROV såsom VideoRay. Den är primärt utformad för att användas tillsammans med Blueprint Oculus sonar och andra BluePrint produkter.
MicroNav positioneringssystemet
är ett innovativt USBL positioneringssystem avsett för mindre ROV såsom VideoRay. Den är primärt utformad för att användas tillsammans med Tritech Micron sonar och andra Tritech Micron produkter
Smart Tether


kan kopplas till Google Earth, och ger användaren en unik bild av sökområdet. Tillsammans med ROV:ens egen kamera med sonaren eller både och så har du ett "Top of the Line" system vid inspektioner och eftersök. Smart Tether är ett icke-akustiskt positioneringssystem.
Övrig Undervattensteknik
Droppkamera
Undervattenskamera med 360 graders rotation
Videoinspelning, 30 m kabel, 12V 7Ah Lithium batteri, 10PCS IR LED & 8PCS White LED, trådlös fjärrkontroll till video, fjärrkontroll till kameran, allt i en smidig vattentät väska.
Manualer
BluePrint Seatrac
BluePrint Occulus
BluePrint Seatrac Manual
Här kan du ladda hem manualen för Seatrac
BluePrint Occulus Manual
Här kan du ladda hem manual till Occulus sonarer